facebook

Interieur

Fris en proper op de passagierszetels

Wanneer je zelf achter het stuur zit, zie je natuurlijk bitter weinig van dat glanzend koetswerk. Daarom is het zo leuk als de cockpit even piekfijn inorde is.

In het team van Claire's Carwash zit een interieurspecialist die ook jouw wagen maar al te graag onder handen neemt voor een reinigingsbeurt of een speciale behandeling.

De prijs hiervoor wordt vooraf afgesproken en is afhankelijk van de toestand van de binnenkant van de auto. Wij willen namelijk een uitstekend resultaat kunnen garanderen. En soms kruipt er nu eenmaal wat meer moeite en tijd in deze klus. Doorgaans ziet de auto er dezelfde dag of de dag nadien alweer als nieuw uit. U zal gegarandeerd tevreden zijn van het resultaat!

Twijfel niet langer en maak een afspraak met onze interieurspecialist. Ook voor de volgende pakketten.

INTERIEUR-pakketten

Lederbehandeling

We geven de zetels, het dashboard en alle andere lederen onderdelen een nieuw leven. De hoogkwalitatieve producten die we daarvoor gebruiken, beschermen het leder ook. Zodat er minder kans ontstaat op scheurtjes of andere beschadigingen.

Standaard binnen en buitenbehandeling

We reinigen de wagen zowel binnen als buiten volledig. Daarvoor gebruiken we alleen de beste producten. Na een dergelijke behandeling zal enkel een kenneroog het verschil zien met een auto in de showroom bij de dealer.

Polieren

In onze wasstraat zorgt de polierstraat ervoor dat de autolak er terug als nieuw uitziet. Desgewenst kunnen we uw voertuig een meer diepgaande behandeling geven.