facebook

Uniek concept

Krachtig optreden tegen vuil

Inneveling: Eerst weken we de verkeerssluier (ondermeer stof) los met een fijne nevel van een sterk geconcentreerd alkalisch schuim. Die zal op zijn beurt zorgen voor zowel reiniging als ontvetting. Op de velgen, die altijd extra smerig zijn, laten we een uiterst sterk reinigingsmiddel, op zuur-basis inwerken. Enkel zo kan je ondermeer de zwarte remstof aanpakken. Ook bumpers krijgen extra aandacht.

Voorwas: Daarna zetten we een legertje robots in om onder hoge druk – 500 liter per minuut – gerecycleerd water op de auto te spuiten. Op die manier verwijderen we alle loszittend vuil, zoals zand. Dan kunnen die deeltjes geen schurend effect en dus geen krassen veroorzaken.

Bodemwas: Ook de onderkant van de wagen vergeten we niet. Hogedruk-spuitkoppen verwijderen modder, zoutresten en ander vuil op zéér doeltreffende wijze.

Stevige wasbeurt: De rondomborstels zepen het koetswerk in met een actieve reinigingsschuim. Stevig, maar wel voorzichtig. Hoogwaardige textieldoeken masseren als het ware de shampoo over de huid van uw wagen. Wij werken ondermeer met dakborstels en circulaire mitters. Zodat de bovenkant uiterst effektief onder handen wordt genomen.

Velgenreiniging: Omdat de velgen vaak de eyecatchers zijn van een auto, verwennen we ze extra. Met een milde, maar effectieve reiniging, die remmen, bouten en andere onderdelen niet aantast. Tot in het kleinste detail gezuiverd zal uw wagen uit de carwash komen.

Spoeling: Vervolgens wordt het voertuig door een spoelboog met water schoongemaakt.