facebook

Uniek concept

De noodzakelijke verzorging van uw wagen

Color wax: Textieldoeken masseren een sterk geconcentreerde, vloeibare kleurenwax tot in de diepste poriën van de laklaag. Dit machinale polieren zorgt ervoor dat het koetswerk er eeuwig jong blijft uitzien. Tegelijk zullen licht zichtbare krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Super polish: Met kleine en grote borstels wrijven we vloeibare polish van topkwaliteit over de autolak, tot hij weer mooi blinkt als in de showroom. Je geniet langer van de diepe glans en de lak is verzegeld. Zodat hij langdurig beschermd is tegen UV-stralen, vogelpoep, strooizout, roestvorming, zure regen, insecten... Ook ander vuil en microdruppels hechten zich minder aan een oppervlak met deze extra beschermingslaag. Bovendien vertraagt de transparante film de inwerking en hechting van zure regen of vervuiling. Resultaat: jouw auto zal het normale verkeer langer glansrijk doorstaan.

Spoelen: Na een spoelbeurt spuiten we de wagen in met een hoogwaardige wax, en vervolgens ook met osmosewater. Daardoor kunnen lak en glas vlekvrij drogen.

Drogen: Met een soort reusachtige föhn wordt de wagen droog geblazen.  Zeemtextieldoeken zorgen er daarna voor dat er geen spatje water meer overblijft.  Nog even zorgvuldig alle rubbers van de deuren droog vegen ... en je rijdt weer propertjes rond.